5.8.2012

Suomenlinna II – kuvia

Kategoriat: Laivakuvablogi — Avainsanat: — Jussi @ 19:49

Löysin arkistoistani julkaisemattomia kuvia Suomenlinna II -lautasta, joka liikennöi Helsingin kauppatorin ja Suomenlinnan saaren välillä. Päätin samalla käydä myös kaikki aiemmin julkaistut kuvat läpi kuvankäsittelyohjelmalla.

Osa seuraavista kuvista on valitettavasti julkaistu jo aiemmin, ja osa julkaistaan nyt ensi kertaa. Kolmea ensimmäistä lukuun ottamatta kuvat on otettu 24.4.2010.

Ei kommentteja »

Ei kommentteja.

RSS-syöte tämän artikkelin kommenteille.

Jätä kommentti

Asiaton teksti kielletty. Nämä kommentit menevät ainoastaan tälle, yksityiselle Laivasivustolle.

Laivagalleria ottaa mielellään kaikkien kommentit ja mielipiteet vastaan. Huomioithan kuitenkin, että kaikki asiaton ja loukkaava teksti on kielletty ja johtavat välittömästi kirjoituskieltoon. Huomioithan myös, että Laivagalleria on kokonaan yksityinen sivusto, jolla ei ole mitään tekemistä minkään varustamon tai yrityksen kanssa. Näin ollen näille tarkoitetut viestit eivät mene tätä kautta perille.

© Laivagalleria /J-OL 2006-2014