Hyvät vierailijat,

Kuten sivuston päivitystahdista on saattanut päätellä, lopettaa Laivagalleria toimintansa syyskuun 2015 aikana.

Merenkulkutapahtumien seuraaminen jatkuu osaltani Ulkomatala-verkkolehden toimituksessa. Olen ollut mukana ilmaisen verkkolehden tekemisessä joulusta 2010 lähtien, ja nykyään olen yksi lehden neljästä vakituisesta toimittajasta. Kirjoittamiani juttuja löytyy pääsääntöisesti lehden jokaisesta numerosta, kuten esimerkiksi elokuun viimeisenä päivänä ilmestyneestä uusimmasta numerostamme. Voit tutustua tarkemmin Ulkomatalaan lehden kotisivuilla osoitteessa www.ulkomatala.net tai Facebookissa nimellä Ulkomatala.net.

Ulkomatalan ohessa jatkan laivojen valokuvausta, ja ehkä joskus tulevaisuudessa laitan kuviani taas saataville Internettiin. Oheiset kolme kuvaa olkoon esimerkkejä kuluneen vuoden aikana kuvaamistani laivoista.

Laivagalleria toivottaa hyvää syksyä kaikille, jotka ovat sivustolla vuosien varrella vierailleet!